BENJI'S MERKSEM

BENJI'S MERKSEM Boston Pizza Burgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Benji's Merksem. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 1:02 Heerlijk zoals altijd!!!!
15 mei 2022 om 21:14 Snelle levering en vriendelijke bezorger. Jammer genoeg was het eten niet lekker. Heb hamburgers besteld maar de broodjes waren droog en het vlees was niet vers, ik merkte echt dat het goedkoop vlees was. De tomatensaus op de pizza was ook flets.
13 mei 2022 om 22:16 De lookbroodjes met kaas waren super lekker :) en de pizza was ook heel lekker. Het eten was heel warm en op binnen de gegeven tijd geleverd.
28 apr 2022 om 10:09 Vlot besteld, vlot geleverd!!!
26 apr 2022 om 17:37 Ik had zoveel zin in Pasta met zalm!! De eerste keer dat’k bestel bij Benji’s en dat was recht in de roos! Heerlijke tagliatelle met roomsaus en zalm! Thanks!!
25 apr 2022 om 11:24 Lekker, snel en correct geleverd.
6 apr 2022 om 21:12 Mijn zoontjes zijn er dol op, Benji’s pizza is de enigste pizzeria waar ze nog van lusten. Al jaren bestellen we hier en altijd top kwaliteit!
3 apr 2022 om 21:47 Bezorging duurde niet lang en alles was nog warm. Jammer genoeg zat er in het doosje van de chicken burger een gewone hamburger. Hamburger was wel ok maar uiteraard niet geweldig als je niet graag een gewone hamburger eet.
28 mrt 2022 om 10:41 Enorm lekkere pizza! Goed gevuld, niet te vettig
27 mrt 2022 om 22:03 Al de tweede keer dat ik hier bestel en al 2 keer dat het eten heerlijk en warm is! (chicken wings, mozzarella sticks, frietjes, pasta’s en een hamburger) Ook de levertijd is altijd super snel :)